Search

Γιατί ο καθένας μας αξίζει και μπορεί να έχει ένα ονειρεμένο σπίτι..
 photo 1368758291_facebook_circle_gray_zps4254098e.png  photo 1368758221_twitter_circle_gray_zps2245fd07.png Follow on Bloglovin

Content

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μια πρόταση διακόσμησης τραπεζιού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει για τον εορτασμό των ερωτευμένων!

Όχι ότι έχουμε ανάγκη την συγκεκριμένη μέρα για να το γιορτάσουμε οι ερωτευμένοι αλλά όπως και να το κάνεις είναι κάτι που σπάει την ρουτίνα της καθημερινότητας και μας κάνει να ξεχνάμε τα καθημερινά μας προβλήματα και βλέπουμε με μια πιο αισιόδοξη ματιά τα πράγματα γύρω μας.

Επειδή το να κλείσουμε ένα τραπέζι σε ένα όμορφο μαγαζί με χαμηλό φωτισμό και ωραία κρασιά είναι λίγο μακρινό όνειρο για τις μέρες μας πλέον, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρούμε τον τρόπο να το γιορτάσουμε..

Γιατί λοιπόν να μην φορέσουμε την ποδιά μας, να βάλουμε μουσική και να μαγειρέψουμε κάτι για τον καλό μας? Ότι και αν είναι αυτό.. Η κίνηση μετράει!

Έχει μεγάλη σημασία όμως και το πως θα το παρουσιάσεις το όλο εγχείρημα.. Ακόμα και πίτσα να έχεις ετοιμάσει με ένα όμορφο λουλούδι και δυο ή τρία κεριά μπορεί να δώσεις την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε ιταλικό εστιατόριο! ;)

Επειδή λοιπόν όπου και να κοιτάξει κανείς για στολισμό τραπεζιού για την ημέρα εκείνη το αποτέλεσμα που βλέπει κανείς περισσότερο με στολισμό για την νίκη του Ολυμπιακού μοιάζει, παρά με ρομαντικό δείπνο. Σου βρήκα το κλειδί της επιτυχίας της όλης προσπάθειας!

Λέγεται λιτότητα στο χρώμα.. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φώτο και πάρε ιδέες..





 Με ένα λευκό σερβίτσιο, δυο-τρία κεριά λευκά και χρωματιστά ανοιχτό ροζ ποτήρια, που ταιριάζουν άψογα με τα φρέσκα λουλούδια στα βάζα, έχει βγει αυτό το πολύ όμορφο και chic αποτέλεσμα.





Αν πάλι θέλεις ένα πιο rustic αποτέλεσμα, επένδυσε σε καφέ-μπεζ τόνους στο τραπεζομάντιλο, διαφάνεια στα ποτήρια και στα βάζα και δώσε χρώμα μόνο στα λουλούδια, όπως στην παραπάνω φώτο.Τελειοποίησε το στρώσιμο του τραπεζιού με ψηλά κηροπήγια με μεγάλα λευκά κεριά..

Μια άλλη εναλλακτική που μου άρεσε πολύ επίσης, είναι να κρατήσεις τα πάντα λευκά και να βάλεις ένα μεγάλο βάζο στο κέντρο του τραπεζιού με πολλές ροζ, φρέσκες τουλίπες (που είναι και η εποχή τους τώρα).


Το παραπάνω στήσιμο του τραπεζιού θέλει λιγάκι δουλίτσα παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα όπως βλέπεις και εσύ θα σε δικαιώσει! Ένα ροζ runner λίγο πιο στενό, πάνω από ένα λευκό, συνδυασμένο με λευκά πιάτα, χρυσά μαχαιροπίρουνα και με λευκά κηροπήγια με ροζ κεριά και τριαντάφυλλα κάνει το τραπέζι ονειρεμένο..Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά: η χειροπετσέτα με το ασπρόμαυρο zig zag σχέδιο..

Και για το τέλος σου αφήσαμε ένα totally pink τραπέζι.. Προσοχή όμως! Κερδίζει όλη την προσοχή το ροζ τραπεζομάντιλο και επειδή είναι ένα έντονο στοιχείο όλα τα άλλα θα πρέπει να κινούνται σε πολύ ήρεμους χρωματικούς τόνους. Ακόμη και ο στολισμός αποτελείται από ένα και μόνο λουλούδι στον ίδιο χρωματικό τόνο με το τραπεζομάντιλο για να μην επιβαρύνει χρωματικά πολύ το αποτέλεσμα..


Πάντως ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις πρόσεξε ότι το μυστικό είναι να αποφύγεις την υπερβολή..
                                                                                              Καλή επιτυχία και να περάσετε όμορφα!



πηγές:
martha stewart weddings
blog.simplydeliciouslivingwithmaryann.com 
thelennoxx.com/
epicurious.com
jennysteffens.blogspot.gr










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Stats

Members

Translate

About Me

Το ονειρεμένο σπίτι είναι ένα blog για τον κόσμο που θέλει να βελτιώσει την ατμόσφαιρα του σπιτιού του, χωρίς όμως να ξοδέψει πολλά χρήματα. Στην εποχή μας πρέπει κανείς να βρίσκει ανέξοδους τρόπους να ομορφαίνει το περιβάλλον γύρω του αλλά πολλοί δεν ξέρουν τον τρόπο και δεν έχουν και ιδέες. Για αυτόν το λόγο αποφάσισα, επειδή είμαι και εγώ σε αυτή τη φάση ένα χρόνο τώρα, ό,τι βρίσκω που μου αρέσει και θέλω να εφαρμόσω στο σπίτι μου, να το μοιράζομαι με τους γύρω μου. Πολύς κόσμος δεν ξέρει που να ψάξει και που να απευθυνθεί. Χρειάζεται πολύ χρόνο και πολλές φορές μια καλύτερη εξοικείωση με το αντικείμενο. Χωρίς να είμαι ειδικός αλλά επειδή έχω διαβάσει αρκετά για αυτό το θέμα, μπορώ να βοηθήσω όποιον χρειαστεί την βοήθεια μου στο mail: oneiremenospiti@yahoo.com

My tweets

GRAB MY BUTTON

Grab button for Ονειρεμένο Σπίτι
<div class="Ονειρεμένο-Σπίτι" style="width: 125px; margin: 0 auto;"> <a href="http://www.oneiremenospiti.blogspot.gr/" rel="nofollow"> <img src="http://i1332.photobucket.com/albums/w618/Anastasia_Mix/792e2188-326e-4518-91b0-e32be3ee548e_zpsaed54b03.jpg" alt="Ονειρεμένο Σπίτι" width="125" height="125" /> </a> </div>
 photo 1368758291_facebook_circle_gray_zps4254098e.png  photo 1368758221_twitter_circle_gray_zps2245fd07.png Follow on Bloglovin

Blog's story!